Η οικογενειακή μας επιχείρηση (ΑΦΜ 136007874, ΓΕΜΗ 42199101000) ιδρύθηκε πριν από 31 χρόνια στην Αθήνα. Από τότε έως και σήμερα ασχολούμαστε με την εισαγωγή και εμπορία αθλητικών ειδών για πολεμικές τέχνες. Το μαγαζί ξεκίνησε 5 τετράγωνα πιο πάνω από το παρόν, από το Judoka  Αθανάσιο Καπαρό. Ένα μαγαζί συνυφασμένο με την ιστορία του στο χώρο των πολεμικών τεχνών και περισσότερο με την αγάπη του για το άθλημα του Judo.

 

 

 

 

ΕταιρείαΕίμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της εταιρίας Matsuru, από την ώρα που άνοιξε η επιχείρηση μας. H MATSURU είναι διεθνής ολλανδική εταιρία που ασχολείται αποκλειστικά με είδη πολεμικών τεχνών και έχει σαν φιλοσοφία την καλύτερη δυνατή ποιότητα στα προϊόντα που κατασκευάζει. Δεν είναι τυχαίο ότι έχουμε αρκετές ιστορίες από πελάτες μας για gi (φόρμες) της εταιρείας που άντεξαν πάνω από 10 χρόνια χρήσης τους. Έχει δημιουργήσει παγκόσμια φήμη για τα judogi της, μιας και δίνει έμφαση στο άθλημα του Judo. Το logo της MATSURU, ο δράκος, έχει ταυτιστεί με την ανθεκτικότητα και την άνεση.

 
Επίσης, η επιχείρησή μας συνεργάζεται χρόνια με την εταιρία AGGLOREX από το Βέλγιο, η οποία κατασκευάζει ποιοτικά στρώματα για πολεμικές τέχνες (tatamis). Δεκάδες σύλλογοι στην Ελλάδα έχουν μείνει απολύτως ευχαριστημένοι με τα στρώματα που τους έχουμε προμηθεύσει. Η AGGLOREX πρόσφατα μετονομάστηκε σε FEDERAL ECO FOAM.
 
 
 

Επίσης πρόσφατα προέκυψε συνεργασία με την γερμανική εταιρία IPPON GEAR, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει εισέλθει δυναμικά στο χώρο κυρίως του judo.

Το BUDOKAS στηρίζεται στη γνώση μας από την ενασχόλησή μας με τις πολεμικές τέχνες και είναι σε θέση να εξυπηρετήσει όλες τις σχετικές ανάγκες σας. Σκοπός μας πάντα παραμένει να σας προμηθεύουμε με τα ποιοτικότερα προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες σας.

 

shop_image