Η οικογενειακή μας επιχείρηση (ΑΦΜ 136007874, ΓΕΜΗ 42199101000) ιδρύθηκε πριν από 31 χρόνια στην Αθήνα. Από τότε κι ως σήμερα ασχολούμαστε με την εισαγωγή και εμπορία αθλητικών ειδών για πολεμικές τέχνες. Το μαγαζί ξεκίνησε 5 τετράγωνα πιο πάνω απο το παρών, από το Judoka  Αθανάσιο Καπαρό. Ένα μαγαζί συνυφασμένο με την ιστορία του στο χώρο των πολεμικών τεχνών και περισσότερο με την αγάπη του για το άθλημα του Judo.

 

 

Είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της εταιρείας Matsuru, από την ώρα που άνοιξε η επιχείρηση μας. H MATSURU είναι διεθνής ολλανδική εταιρεία που ασχολείται αποκλειστικά με είδη πολεμικών τεχνών και έχει σαν φιλοσοφία την καλύτερη δυνατή ποιότητα στα προϊόντα που κατασκευάζει. Δεν είναι τυχαίο ότι έχουμε αρκετές ιστορίες από πελάτες μας για gi (φόρμες) της εταιρείας που άντεξαν πάνω από 10 χρόνια χρήσης τους. Έχει δημιουργήσει παγκόσμια φήμη για τα judogi της, μια και δίδει έμφαση στο άθλημα του Judo. Το logo της MATSURU, ο δράκος, έχει ταυτιστεί με την ανθεκτικότητα και την άνεση.

Επίσης, η επιχείρησή μας συνεργάζεται χρονιά με την εταιρεία Agglorex από το Βέλγιο, η οποία κατασκευάζει ποιοτικά στρώματα για πολεμικές τέχνες (tatamis). Δεκάδες σύλλογοι στην Ελλάδα έχουν μείνει απολύτως ευχαριστημένοι με τα στρώματα που τους έχουμε προμηθεύσει. Η AGGLOREX πρόσφατα μετονομάστηκε σε FEDERAL ECO FOAM.

Επίσης πρόσφατα προέκυψε συνεργασία με την γερμανική εταιρεία IPPON GEAR, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει εισέλθει δυναμικά στο χώρο κυρίως του judo.

Το Budokas στηρίζεται στη γνώση μας από την ενασχόληση μας με τις πολεμικές τέχνες και είναι σε θέση να εξυπηρετήσει όλες τις σχετικές ανάγκες σας. Σκοπός μας πάντα παραμένει να σας προμηθεύσουμε με τα ποιοτικότερα προιόντα που ανάγκες σας απαιτούν.