Δήλωση Προσβασιμότητας της Budokas

 

Τελευταία ενημέρωση: Δεκέμβριος 2021

 

Γενικά

Η εταιρεία Budokas προσπαθεί να διασφαλίσει ότι οι υπηρεσίες της είναι προσβάσιμες σε άτομα με αναπηρία. Η Budokas έχει επενδύσει σημαντικό αριθμό πόρων για να διασφαλίσει ότι η ιστοσελίδα της θα γίνει πιο εύχρηστη και προσιτή σε άτομα με αναπηρία πιστεύοντας σθεναρά ότι κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να ζει με αξιοπρέπεια, ισότητα, άνεση και ανεξαρτησία.

 

Προσβασιμότητα στη budokas.gr
Η Budokas.gr καθιστά διαθέσιμο το Widget προσβασιμότητας Ιστότοπου της υπηρεσίας UserWay που τροφοδοτείται από έναν ειδικό διακομιστή προσβασιμότητας (προσφέροντας μία σειρά λειτουργιών προς χρήση για άτομα με αναπηρίες – συμπεριλαμβανομένων εκείνων με προβλήματα όρασης, ακοής, γνωστικής και κινητικής λειτουργίας). Το λογισμικό επιτρέπει στη Budokas.gr να βελτιώσει τη συμμόρφωσή της με τις Οδηγίες Προσβασιμότητας Περιεχομένου Ιστού (WCAG 2.1).

Ενεργοποίηση του μενού προσβασιμότητας
Το μενού προσβασιμότητας της Budokas.gr μπορεί να ενεργοποιηθεί είτε πατώντας το πλήκτρο tab κατά την πρώτη φόρτωση της σελίδας είτε κάνοντας κλικ στο εικονίδιο accessibility menu (μενού προσβασιμότητας) που εμφανίζεται στη γωνία της σελίδας. Αφού ενεργοποιήσετε το μενού προσβασιμότητας, περιμένετε λίγο για να φορτώσει ολόκληρο.

 

Αποποίηση ευθυνών
Η Budokas συνεχίζει τις προσπάθειές της να βελτιώνει συνεχώς την προσβασιμότητα της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών της πιστεύοντας ότι είναι ηθική υποχρέωσή μας να επιτρέπουμε την ανεμπόδιστη, προσβάσιμη και απρόσκοπτη χρήση και σε άτομα με αναπηρίες.
Σε μια διαρκή προσπάθεια για συνεχή βελτίωση και αποκατάσταση προβλημάτων προσβασιμότητας, σαρώνουμε επίσης τακτικά την Budokas.gr με το Accessibility Scanner του UserWay για να εντοπίσουμε και να διορθώσουμε κάθε πιθανό εμπόδιο προσβασιμότητας στην ιστοσελίδα μας. Παρά τις προσπάθειές μας να κάνουμε όλες τις σελίδες και το περιεχόμενο της Budokas.gr πλήρως προσβάσιμα, κάποιο περιεχόμενο ενδέχεται να μην έχει ακόμη πλήρως προσαρμοστεί στα αυστηρότερα πρότυπα προσβασιμότητας. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι δεν έχει βρεθεί ή δεν έχει εντοπιστεί η καταλληλότερη τεχνολογική λύση.

 

Εδώ για εσάς
Εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες με οποιοδήποτε περιεχόμενο της Budokas.gr ή χρειάζεστε βοήθεια με οποιοδήποτε μέρος της ιστοσελίδας μας, επικοινωνήστε μαζί μας κατά τις εργάσιμες ώρες, όπως περιγράφεται παρακάτω και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας
Εάν θέλετε να αναφέρετε κάποιο πρόβλημα προσβασιμότητας, έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή χρειάζεστε βοήθεια, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών της Budokas ως εξής:

Email: info@budokas.gr
Τηλ.: 210 8212164