Πολιτική Επιστροφών

Το κατάστημα μας δέχεται αλλαγές και επιστροφές.

Είτε γιατί το προïόν δεν είναι σωστό σε μέγεθος, είτε γιατί δεν είναι όπως το είχατε φανταστεί, παραμένουμε στη διάθεσή σας και μετά την αγορά.

Το μόνο που πρέπει να έχετε είναι το προïόν και τη συσκευασία του σε άψογη κατάσταση και το παραστατικό αγοράς.

Αλλαγές και επιστροφές γίνονται εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την αγορά.

Οι επιστροφές θα αποστέλλονται ύστερα από συνεννόηση μαζί μας στο info@budokas.gr με έξοδα και ευθύνη του πελάτη. Επιστροφές χωρίς συνεννόηση και με χρέωση του budokas.gr δε θα γίνονται δεκτές.

Τρόποι Αλλαγής – επιστροφής

 1. Αλλαγή προϊόντων από τον χώρο σας με Γενική Ταχυδρομική
 2. Αλλαγή προϊόντων στο κατάστημά μας στη Πλατεία Βικτωρίας
 3. Επιστροφή με επιστροφή χρημάτων

Αλλαγή προϊόντων από τον χώρο σας με Γενική Ταχυδρομική

 • Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω mail για να μας ενημερώσετε για την αλλαγή.
 • Καλέστε την Γενική ταχυδρομική να παραλάβει ή μπορείτε να το πάτε σε ένα κατάστημα Γενικής. Θα το στείλετε στο Budokas (Καπαρός Ιωάννης),Φιλιππίδου 10,Αθήνα, 10434. Τηλέφωνο: 210 8212164. Κατά την παράδοση του δέματος θα αναφέρετε ότι η αποστολή είναι με χρέωση παραλήπτη και θα δώσετε τον κωδικό πελάτη που θα σας έχουμε προμηθεύσει. Στην επιστροφή θα χρεωθεί το σύνολο των μεταφορικών για την επιστροφή και την επαναποστολή. Συνήθως είναι στα 7 ευρώ για δέματα έως 2kg.  Φυλάξτε το απόκομμα μέχρι να παραλάβουμε το δέμα.
 • Εντός 3 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του προïόντος θα γίνει η νέα αποστολή από εμάς και θα λάβετε ενημέρωση με τον αριθμό αποστολής του δέματος.

Αλλαγή προϊόντων στο κατάστημα μας

 • Ελάτε μαζί με το προϊόν και το παραστατικό αγοράς στο κατάστημα μας για να σας βοηθήσουμε με την αλλαγή.

Επιστροφή Χρημάτων

 • Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω mail για να μας ενημερώσετε για την επιστροφή.
 • Καλέστε την Γενική ταχυδρομική να παραλάβει ή μπορείτε να το πάτε σε ένα κατάστημα Γενικής. Θα το στείλετε στο Budokas (Καπαρός Ιωάννης),Φιλιππίδου 10,Αθήνα, 10434. Τηλέφωνο: 210 8212164. Κατά την παράδοση του δέματος θα αναφέρετε ότι η αποστολή είναι με χρέωση παραλήπτη και θα δώσετε τον κωδικό πελάτη που θα σας έχουμε προμηθεύσει. Φύλαξε το απόκομμα μέχρι να παραλάβουμε το δέμα.
 • Εντός 3 εργάσιμων ημερών θα γίνει επιστροφή της αξίας των προϊόντων αφού κρατηθεί το κόστος μεταφορικών για την επιστροφή του δέματος.

Ειδικές Κατηγορίες Προïόντων

 • Στα σπασουάρ και στις μασέλες για λόγους υγιεινής δεν γίνονται αλλαγές ή επιστροφές.
 • Στις hakamas είναι απολύτως απαραίτητο να μην κοπούν οι κλωστές που τις κρατάνε, γιατί μετά δε θα μπορεί να γίνει αλλαγή ή επιστροφή.
 • Στα στρώματα (tatamis) που έχουν γίνει παραγγελία για εισαγωγή γίνεται ακύρωση ή υπαναχώρηση από την πλευρά του πελάτη, αλλά το 80% της απαιτούμενης προκαταβολής δεν επιστρέφεται.