Τρόποι Αποστολών

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τη Γενική Ταχυδρομική. Αποστέλλουμε σε Ελλάδα και Κύπρο.

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας σε οποιαδήποτε σημείο της Ελλάδας επιθυμείτε. Είτε μέσω εταιρίας ταχυμεταφορών (Γενική Ταχυδρομική) με ενδεικτικό χρόνο παράδοσης 1-5 εργάσιμες ημέρες, είτε μέσω ΚΤΕΛ, είτε με άλλη εταιρία courier ή των ΕΛ.ΤΑ.

Εντός Αθηνών

Για αποστολή με παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα, η χρέωση διαμορφώνεται στα 3,50€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,20€.

Επαρχία

Για αποστολή προς χερσαίους προορισμούς του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ, με παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα, η χρέωση διαμορφώνεται στα 5,50€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,50€. (Για ορισμένους συνδυασμούς πόλης αποστολής – πόλης παράδοσης ο χρόνος μπορεί να επιμηκυνθεί σε 2 εργάσιμες ημέρες).

Για αποστολή προς νησιωτικούς προορισμούς του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ, με παράδοση εντός 2 εργασίμων ημερών, η χρέωση διαμορφώνεται στα 5,50€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,50€. Για τις περιοχές εκτός των ορίων των πόλεων του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ, (δυσπρόσιτες περιοχές) με παράδοση εντός 1-3 εργάσιμων ημερών, η χρέωση διαμορφώνεται στα 8,00€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 3,00€.

Αποστολές με ΚΤΕΛ

Για παραγγελίες που είτε είναι ιδιαίτερα ογκώδεις είτε γιατί σας εξυπηρετεί καλύτερα, δίνεται η δυνατότητα κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης να αποσταλούν με ΚΤΕΛ. Το κόστος ποικίλει, ξεκινάει από 3 ευρώ και μέσο κόστος είναι τα 6 ευρώ. Επίσης θα ποικίλει και ο χρόνος παράδοσης του δέματος στα ΚΤΕΛ

Αποστολή με άλλες εταιρείες Μεταφοράς ή μέσω ΕΛ.ΤΑ.

Κατόπιν συνεννόησης υπάρχει η δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας σας με άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών ή μέσω ΕΛ.ΤΑ.

Παραλαβή από το κατάστημα

Κατόπιν συνεννόησης για την διαθεσιμότητα των προïόντων της παραγγελίας σας, υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα μας στη Πλατεία Βικτωρίας χωρίς χρέωση.